Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Nordic-Outlet


Välkommen till nordic-outlet.se och tack för ni valt att shoppa hos oss!

Vi är en modebutik för alla som noga utvalt våra varumärken för att förse marknaden med unika plagg och designs. Om du är en person som älskar unik mode och vill betona din karaktär så har du hittat rätt. Med modet som vi erbjuder så kan du enkelt uttrycka din personliga stil och känna dig bekväm med kläderna. Vi kommer ständigt öka sortimentet med produkter som inspireras och ha låga priser. Vår passion på Nordic Eden Outlet är att ständigt följa senaste modet och trender i världen för att kunna erbjuda er det bästa till rimliga priser. Vi har valt att förse kläder och accessoarer via nordic-outlet.se efter att vi insett att det finns ett stort mångfald av produkter som inte är lätt att hitta och man blir tvungen att vända sig till sidor som leder till stora kostnader för att få det levererat. 

Denna sida ska få er att lära känna butiken ni har just påbörjat er shopping upplevelse på. Vårt mål och vision är att du som kund ska kunna ta del av alla olika klädstilar på en plats och inte behöva söka dig bland massa sidor för att kunna handla något åt dig själv, din familj eller vänner och bekanta utan precis som stora varuhus och gallerior så kommer du hitta all möjlig mode på en plats. Vi kommer att lägga ner stor vikt på att hjälpa dig som kund då vi har fullt förståelse att osäkerhet och krångliheter kan uppstå vid att handla via nätet. Vi vill att ni ska känna er trygga med att göra ett köp hos oss och finns här vid hjälp och funderingar. Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev för att snabbt kunna se när vi fyller på sortimentet med nyheter, har kampanjer eller utförsäljningar.

Som ni kanske har redan lagt märke till så har vi valt att dela upp sortimentet i ''avdelningar'' så du som kund ska snabbt kunna få inblick på vad vi har att erbjuda. Inget utav kläderna är riktade till en specifik målgrupp utan det är indelat i avdelningar utifrån klädernas stil och design. För att du ska veta lite mer om vad du kan tänkas hitta i dessa avdelningar så berättar vi mer om det nedan.

 

'' Army Outlet''

Army outlet som vi valt att kalla det är inte endast ett utbud för army entusiaster. Army fashion är avdelningen för dig som tycker att kamouflerade mönster och styrkan på kvalité och passform är något som man borde se mer utav, och det kommer ni att göra hos oss. Denna avdelning finns för alla oavsett kön eller ålder och kommer inspirera dig massor. Kläderna som erbjuds under army fashion är unik, morden, tidlös och en ögonöppnare för hur mycket det egentligen finns ute i världens marknad inom denna modestil. Vi kommer att erbjuda allt från världsledande varumärken till mindre nämnda varumärken som vi vill lyfta upp för att kunna tillförse er det bästa. Ni kommer att hitta kläder här för alla tillfällen oavsett om det är för vardags bruk, träning, en utekväll, frilufts aktiviteter eller andra tillfällen.

 

''Fitness & Streetwear Outlet''

Fitness outlet får en att tro att här erbjuds det bara sportartiklar som man har för träning och aktiviteter, men så är inte fallet. Under fitness fashion så hittar ni kläder som betonar street, avslappnad, bekvämlighet och sport men som kompletteras med elegans och uttrycker ideala kläder för vardagsbruk. Ni kommer bl.a. att hitta kläder som inriktar sig på att kunna ge dig bra passform utan att tänka på att kläderna inte sitter som det ska med andra ord '' slimfit'' men ni kommer även hitta kläder som har fokus på bekvämlighet och elegans med sportig karaktär som gör att du kan använda plagget dagligen.

 

'' Outlet''

Denna avdelning kommer att fyllas på med all möjlig mode som vi ser som unika och inspirerar till att sticka ut bland mängden. Här tilldelar vi dig klädval som vanligtvis inte hittas ute på svenska marknaden och kommer att göra det enkelt för dig att ta del av världens senaste mode utan krångel.

 

Produkter
Övrigt